L.O.V.E

Followers

Wednesday, March 15, 2017

Family Trip : Part 3 ~ Entry Last Jalan-Jalan Cari Makan di Kota Bandung

#syukuralhamdulillah 
Welcome Blog Mrs Anna Family's
 

Mrs Anna mohon maaf sebabnya dah lama tak updated blog...
Maaf juga sebab Mrs Anna baru nak continue citer Part Last ke Bandung huhuuu

kalau yang belum baca dan sudi nak baca sila klik kat bawah ye...
*

*

*

PART 1 ~ Bandung Tunggu Kami Datang Tau!

*
PART 2 ~ Tempat Shopping di Bandung


semasa Mrs Anna bercuti ke Bandung apa yang paling menarik untuk cuba adalah masakan sana
apa lagi Mrs Anna sempat la singgah dan cuba makanan kat sana....
Alhamdulillah yang Mrs Anna makan memang sedap dan tak terasa termakan banyak...huhu

1. RESTORAN SEDERHANA MASAKAN PADANG


Yeayyyy Nasi Padang ^_^


close up sikittt
restoran ni terletak dekat dengan tempat shopping Rumah Mode...tapi di area Rumah Mode pun ada tempat makan...cuma Mrs Anna aritu tak cuba sama ada ok ke idak makan kat situuu..hehe


2. THE KIOSK CIWALK


Nasi Goreng Biasa...Sedap untuk dimakan....hehe


Nasi Liwet Jambal Roti
ini katanya Masakan Sunda....
ala2 ayam penyet kot hihi


slurppppp!

kalau yang belum cuba Masakan Sunda pun sedap tau....terutama sup dia tuuu memang sedap...hihi

3. KEDAI KOPI LAY


mencuba Baso Tahu Siomay
ada orang kata sedap tapi bagi Mrs Anna kurang rasanya...huhuuu maybe tak kena dengan selera Mrs Anna kot....

4. ROPPAN CIHAMPELAS WALK


yang ni pun sedap untuk cuba hehe

5. KFC PASAR BARU 


nampak sama tapi rasa tak sama kan? kalau yang pernah cuba pasti tahu...hehe

6. KEDAI AREA PARIS VAN JAVA


anak Mrs Anna kata aiskrim ni sama cam di korea...tp Mrs Anna jumpa kat Bandung..hihi


 ini sahajalah yang dapat Mrs Anna kongsikan....semoga yang plan hendak bercuti ke Bandung bolehlah cuba makanan2 tu ye....Happy Reading semuaaa!

#LoveMrsAnna

^___^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...